Hirdetés

GeForce GTX 1160-ra frissít a Lenovo Legion Y530



|

A hírek szerint hamarosan új videokártyával frissül a Lenovo gamerlaptopja.

Hirdetés

A Lenovo nemrég maga árulkodott az NVIDIA közelgő GeForce 11-es szériás grafikus vezérlőiről, most pedig ismét a gyártó neve kapcsán kerültek elő az új videokártyák. Ezúttal konkrétan egy, a GeForce GTX 1160. 

Hirdetés

A LaptopMedia jelentése szerint ugyanis a Lenovo azt tervezi, hogy hamarosan a GeForce GTX 1160-nal frissíti a 15 hüvelykes Legion Y530 gamerlaptopját. A notebooknak 15,6 hüvelykes, full HD-s IPS-kijelzője van, 144 Hz-es képfrissítéssel. 

A LaptopMedia úgy tudja, hogy az új grafikus vezérlő 6 GB memóriával rendelkezik majd. Amennyiben az NVIDIA ennél a generációnál rádupláz a memóriára, akkor van rá esély, hogy a 6 GB-os GTX 1060 utódjaként 12 GB-os GTX 1160 is érkezik majd. Így vagy úgy, az idei második félév izgalmas lesz a videokártyák piacán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.