Hirdetés

Gigantikus Acer gamermonitorok érkeznek



|

49 és 55 hüvelykes méretben jönnek az Acer 4K-s, HDR-képes IPS-kijelzői.

Hirdetés

Az Acer a japán oldalán bemutatta a legújabb asztali gamermonitorait, amelyek egyáltalán nem finomkodnak: beterítik az egész asztalt és a látóteret is. 

Hirdetés

A 49 hüvelykes EB490QKbmiiipfx monitort az 55 hüvelykes EB550Kbmiiipx kíséri. Bár az elnevezések nem túl fantáziadúsak, maguk a monitorok érdekesek. 1200:1 kontrasztaránnyal rendelkeznek, 4 milliszekundumos válaszidőt és 4K-s felbontást kínálnak, illetve HDR10-es minősítést is kaptak. Sajnos a fényerejük maximuma csak 300 cd/négyzetméter, tehát a HDR-élmény nem a legjobb. 

 

A kékfényt természetesen mindkét kijelző szűri, és 2 x 5 wattos hangszórókat is kínálnak. A villódzásmentes technológia is adott, illetve akad HDCP 2.2-kompatibilis HDMI 2.0, két HDMI 1.4, illetve egy DisplayPort 1.2 csatlakozó. 

Elsőként Ázsiában jelennek meg a behemótok, nagyjából 550 és 799 eurós árakon. Abban a régióban már a holnapi naptól vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.