Hirdetés

Itt a PC alapú kézikonzol, ami beépített kontrollerrel rendelkezik



|

A GPD Win Max tulajdonképpen egy apró gamer laptop, amit tenyérben tartani is kényelmes.

Hirdetés

Tavaly is találkozhattunk már a GPD egy kütyüjével, de a cégnek látszólag megéri továbbfejleszteni a rendhagyó koncepciót. A GPD Win 2 után most itt a GPD Win Max, amit kimondottan úgy alkottak meg, hogy kényelmes legyen játékkonzolként használni, de PC-s címeket futtat - és nem csak ezeréves játékok mennek rajta.

Hirdetés

A 8 hüvelykes kijelzővel szerelt, netbookszerű kütyübe beépítették egy kontroller alapvető elemeit: a két analógot, a D-padet és az XYAB gombokat, valamint hátra a ravaszokat. Egy 1280x800-as felbontású, 16:10-es IPS panel, egy 10. generációs, négymagos, 8 szálas, 1.2GHz-től 3.7GHz-ig pörgő Intel Core i5-1035G7 Ice Lake processzor, 16 GB DDR4 RAM és egy 512GB-os NVMe SSD található benne, valamint egy Intel Iris Plus 940 GPU, ami teljesítményben valamivel elmarad az AMD Radeon RX Vega 10-től, de veri az NVIDIA GeForce 945M-et; azért még így is erősen korlátozott, hogy mit és milyen minőségben futtathatunk rajta, de a Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül külső grafikus kártyát is támogat.

Az 57 Wh-s akksija 3 óráig bírja erős használat mellett. Találhatunk rajta 1 Thunderbolt 3, 1 Type-C, 2 USB 3.1 Type-A, valamint egy HDMI csatlakozót, és egy RJ45-öst a nethez. Érdekes szörnyeteg, de mi azért tennénk vele egy próbát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.