Hirdetés

Ha kedveled Sonicot, a sündisznót, vagy a Segát, akkor ezeket a billentyűzeteket látnod kell



|

A különböző témájú klaviatúrák egy nagyobb Sonic-kollekció részeként debütáltak.

Hirdetés

A Sega egyik, ha nem a legismertebb karaktere Sonic, a sündisznó, akit a számos játékon kívül, képregényekben, könyvekben, animációs sorozatokban és még előszereplős filmekben, na meg persze rengeteg merchandise terméken is láthattunk. A franchise most tovább bővült a Higround vállalatnak köszönhetően, amely egy új, különleges kapszula kollekció részeként dobott piacra több terméket is.

A gyűjtemény kiemelkedő darabjának természetesen az egyedi festésű klaviatúrák számítanak, amelyek talán nem a legideálisabbak hosszabb távú és intenzív használatra, ugyanakkor a rajongók és a gyűjtők számára kiemelkedő értékkel bírhatnak.

Hirdetés

Az új Sonic termékcsaládba tartoznak pólók, nadrágok, táskák, és a játékosok számára fontos perifériák, úgymint a már említett billentyűzetek és a hozzájuk passzoló egérpadok is. A klaviatúrák egyikét a Green Hill Zone ihlette, egy másikat pedig a Sonic Adventure 2 grafikája. A harmadik a Dreamcast dizájnját hozza vissza a konzol logójával, felirataival és a színes billentyűkkel.

A Sega és a Higround együttműködéséből született kollekció magyar idő szerint augusztus 5-én este 9 órától válik elérhetővé a gyártó honlapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.