Hirdetés

Hamarosan többet kell fizetni a GeForce Now-ért



|

Aki siet, néhány hónapra még bebiztosíthatja magának a régi árat.

Hirdetés

Miközben a Google Stadia amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan szállít is sírba, az Nvidia által 2020-ban elindított GeForce Now nem adja jelét a hanyatlásnak, sőt: nemrég egy sor új támogatott címmel bővült a felhőalapú játékszolgáltatás, köztük olyan tételekkel, mint a Forza Motorsport, a Star Trek: Infinite vagy a Call of the Sea.

Az ősz azonban sajnos nem csak jó híreket tartogatott a közönségnek, időközben ugyanis a hozzáférés drágulását is bejelentették, ami a jelek szerint a magyar vásárlókat sem fogja elkerülni.

Hirdetés

Az Nvidia a saját blogján adta hírül, hogy november 1-től kezdődően nyolc régióban emeli a GeForce Now árát, beleértve a havi és a 6 hónapra szóló csomagokkal. A drágulásban érintettek között találjuk az euróval fizető piacokat is, márpedig Magyarországon is így zajlik a számlázás. Ami az euróban kifejezett árakat illeti, a Priority csomagot jelenleg havi 10, a több extrát kínáló Ultimate-et pedig 20 euróért kapjuk, ami a jövő hónaptól 10,99 és 21,99 dollárra emelkedik.

Az alábbi táblázat az új árakat mutatja, a számok alapján jellemzően 25% alatt marad az áremelés mértéke.

Rajtunk kívül például a kanadaiak és a britek de a saját pénznemükkel fizető csehek és lengyelek sem ússzák meg a dolgot. Az Nvidia azzal indokolja a döntést, hogy az érintett régiókban megnőttek az üzemeltetés költségei, így kénytelenek több pénzt kérni az ügyfelektől. A jó hír azonban az, hogy egyelőre nem muszáj elfogadni az új, drágább árazást: aki még most megköt egy 6 hónapos előfizetést, az a következő fél évben is a régi havidíjért élvezheti a felhőből streamelt játékokat.

  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.