Hirdetés

Hipergyors egeret mutatott be a Razer



|

A Razer Viper 8K a gyártó szerint nyolcszor olyan gyors, mint bármely más egér.

Hirdetés

Néhány nappal azután, hogy bemutatkozott az MMO-khoz szánt, könnyű és sok gombos Razer Naga X, máris itt a gamer perifériákra szakosodott gyártó újabb rágcsálója, a Viper 8K. A 80 eurós áron forgalomba kerülő egér különlegessége, hogy a Hyperpolling technológiának köszönhetően rendkívül alacsony a késleltetése, és az egereknél sztenderdnek számító 1000 Hz-es polling rate-tel (ez mutatja meg, milyen gyakorisággal "közli" a kurzor a géppel, hogy hol van épp a monitoron) szemben ez 8000 Hz-zel működik, így nagyon simán siklik a kurzor bármilyen kijelzőn - azokon is, amiknek nagy a frissítési sebessége. Ezt ugyanakkor csak az erősebb PC-vel és 144 Hz-es kijelzővel rendelkezők fogják tudni érzékelni és értékelni.

Hirdetés

A Razer azt állítja, 1 ms-ról egynyolcadra csökken a beviteli késleltetés.

Egyébként második generációs, 70 millió kattintásra hitelesített, 0,125ms-os válaszidejű optikai kapcsolók, és egy 20 ezer DPI-s szenzor kapott még benne helyet, így talán joggal kiáltotta ki a Razer a Viper 8K-t minden idők leggyorsabb gamer egerének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.