Hirdetés

Hófehérben pompázó GeForce RTX 4080-nal és 4070 Ti-jal támad az MSI



|

Letisztult videokártyákkal bővíti a GeForce RTX 40-es GPU-k kínálatát a tajvani gyártó.

Hirdetés

Habár mostanság még a szoftveres oldalon is inkább a sötét mód, vagyis a fekete színek dominálnak, mindig lesz egy vásárlóréteg, aki bolondul a hófehér cuccokért, az ő igényeiket pedig szerencsére már nemcsak a laptopok, de azt asztali hardverek is igyekeznek kiszolgálni.

Az egyik opció a tajvani MSI WHITE-szériája, amelyben perifériák, gépházak és grafikus kártyák csábítják a letisztult stílus rajongóit. Ez bővült most a GeForce RTX 40-es GPU-k két legfrissebb darabjával, a novemberben boltokba került RTX 4080-nal és a január óta kapható RTX 4070 Ti-jal.

Hirdetés

Az MSI rögtön három hófehér Ada Lovelace-vasat leplezett le: az RTX 4080 16GB GAMING X TRIO WHITE és az RTX 4070 GAMING X TRIO WHITE mellé az utóbbiból egy X-mentes variánst is kaptunk RTX 4070 GAMING TRIO WHITE néven. A kártyák a megszólalásig hasonlítanak egymásra, a két 4070 Ti-t pedig csak az különbözteti meg, hogy az X-változat leheletnyivel magasabb órajeleket (2745 vs. 2610 MHz boost clock) kínál.

A friss GPU-kra három ventilátor került, mindegyik az MSI legújabb, TORX Fan 5.0-s dizájnját használja, a továbbfejlesztett TRI FROZR 3 hűtőrendszer részét képezve. A hűtőbordák alatt a már bizonyított, nikkel-bevonatú réz alaplemez felel a hő elvezetéséért, a DUAL BIOS-nak hála pedig egy mozdulattal válthatunk a teljesítményorientált és a csendes üzemmódok között.

A hófehérkékről természetesen nem hiányzik a dinamikus LED-világítás (Mystic Light) sem, amelyet a Mystic Light Sync és az Ambient Link segítségével tökéletes szinkronba hozhatunk a számítógépünk többi dekoratív fényeffektjével. Méltányolandó, hogy az MSI nem siklott el az egyik legfontosabb részlet felett sem, és a kártyákhoz passzoló színű tartókonzolt is mellékel a dobozban. A gyártó ígérete szerint az új RTX 40-es hardverek még valamikor február során elérhetők lesznek, az árukat viszont még nem közölték a tajvaniak.

Neked is tetszenek a fehér konfigok, vagy inkább a feketében hasítasz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.