Hirdetés

A HTC alaposan letolta a VIVE Pro árát



|

Úgy tűnik, nem csak a karácsony előtti időszakra jutnak megfontolásra érdemes akciók, a HTC profi VR headsetjének most, januárban faragtak az árán.

Hirdetés

A HTC egykor a mobilpiacon lett egy csapásra ismert, amikor az első Android-alapú okostelefonokkal gyorsan nagy népszerűségre tett szert, de a játékosoknak mostanában leginkább a VR szemüvegekkel kapcsolatban juthat eszébe a tajvani gyártó neve. A hozzánk eljuttatott sajtóközleményük pedig egész jó hír lehet azok számára, akik már szemeztek a VIVE Pro headsettel, de eddig az ára miatt nem lett a dologból vásárlás. A gyártó úgy fogalmazott, az új évet árcsökkentéssel szeretnék kezdeni, ami lássuk be, nem rossz fogadalom.

Hirdetés

Ennek fejében a VIVE Pro headsetet jelenleg 715 eurós áron kínálják a vive.com-on, de ugyanígy jóárasítottak két csomagban kapható változatot is. A Starter Kit a VIVE Pro szemüvegeken kívül két Steam VR 1.0 bázisállomást és két Vive vezérlőt is tartalmaz, ezt most 1070 euróért lehet bezsákolni, míg a precíziós trackinggel felturbózott, két Steam VR 2.0 bázisállomással és két Vive vezérlővel szállított Full Kit ára 1279 euró lett. Teljesen csendben egyébként hozzátennénk, hogy a közleményben szereplő árakhoz képest jelenleg mi még jobbakat látunk a weboldalon, nekünk simán 999 euróért listázza a Starter Kitet és 1199-ért a Full Kitet, szóval még az is lehet, hogy ha kattintotok, nektek is a jobbnál egy fokkal jobb áron ajánlja fel őket a villanybolt.

A VIVE Pro headsetben szemenként 1440 x 1600 képpontos duál-OLED kijelzőt találunk, a hangzás minősített 3D hangrendszerrel rendelkezik. Két mikrofon is segít abban, hogy aktív zajszűréssel, fokozott tisztasággal beszélhessünk másokkal. A VIVE Pro Full Kit a Steam VR 2.0 bázisállomásokkal akár 100 négyzetméteresre is növelheti a virtuális teret körülöttünk (ehhez mondjuk kell plusz két bázisállomás, ezzel már 10x10 méteres teret alakíthatunk ki, de a csomagban lévő kettővel is kijön 5x5 méter, ami szintén nem rossz). Szóval ha maradt a karácsony után megspórolt pénz a kasszában, esetleg el lehet gondolkozni az önálló headset, vagy akár valamelyik kit beszerzésén is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.