Hirdetés

Videón az erős, mégis kompakt ASUS ROG Strix Scar II



|

Elsőre nyelvtörő a gamer laptop teljes nevét kimondani, használni viszont biztosan nagy élmény, mert nagy és mégis jól összerakott, erős, de mégis kifinomult.

Hirdetés

Bár már a nyár eleji Computexen is kihozott egy Scar II modellt a tajvani cég, most nem arról van szó, hogy újra bemutatták volna ugyanazt a berlini IFA kiállításon is, ahogy az sem igaz, hogy az első nem sikerült olyan túl jól, ezért aztán újratervezték, és bemutatták még egyszer. A most érkezett, 17 hüvelykes kijelzővel szerelt modell ugyanis a nyári jövevény nagytesója.

Hirdetés

Az önmagában se rossz dolog, ha egy kisebb formátumban már menőnek számító gamer laptopot egy fokkal nagyobb változatban is kiadnak, hiszen 17 hüvelykes kijelzőn valóban szebb a látvány, de a ROG Strix Scar II esetében az az igazán különleges, hogy a kijelzőnövelés mellett is megmaradt kompaktnak a gép. 2,9 kilós, játékra termett laptopokhoz képest kifejezetten vékony gépházba tudták belesűríteni a hardvereket, és mielőtt bárki kérdezné: nem, ez nem jár együtt kompromisszumokkal.

Az egyik legerősebb, teljes értékű, nyolcadik generációs Core i7 processzor mellé akár 32 GB RAM is elfér fél terabájtnyi NVMe SSD társaságában, és még mindig beleffér egy "sima" merevlemez is. A grafikáért GTX 1060 felel, ami egy 3 ms válaszidejű, 144 Hz-es panelre küldi a képeket.

Az árát sajnos még nem tudjuk, de azt szerencsére igen, hogy októbertől a magyar boltokban is elérhető lesz ez az egyszerre nagy és erős, de mégis vállalható méretűre faragott játékgép. Most pedig mutatjuk róla a videót:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.