Hirdetés

Így kell összerakni egy Threadripper 2950X-alapú PC-t



|

Egy dán csapat lenyűgöző munkaállomást épített az AMD Ryzen Threadripper 2950X processzora köré.

Hirdetés

A dán Tweak.dk csapata összerakott egy time-lapse jellegű videót, amelyben azt mutatja meg, hogy egy átlagos munkaállomásból hogyan készítenek valami nagyon különlegeset. 

Hirdetés

A ház lecsupaszítása, az alkatrészek eltávolítása után következhet a felkészülés a csúcskategóriás Zen+ frissítésre, amely alapvetően egy AMD Ryzen Threadripper 2950X köré épül. 

Amint a HEDT processzor a helyére kerül, rögtön nyolc darab Corsair Vengeance LED DDR4-es RAM modul egészíti ki, összesen 64 GB kapacitással. A CPU hűtéséről a Cooler Master hatalmas Wraith Ripperje gondoskodik. Ez a hűtő olyan hatalmas, hogy saját háza van, a gamerek és tuningosok által áhított maximum elérését pedig összesen hét hőcső segíti. 

Az ASUS ROG Zenith Extreme alaplapba befért még két Corsair MP510 és egy Samsung 950 Pro M.2 NVMe SSD, valamint egy 8 TB-os WD HDD. Mindezt egy ASUS ROG GeForce GTX 1080 Ti Poseidon videokártya és egy Seasonic Prime 1300 wattos gold minősítésű moduláris tápegység kíséri. A hardvereket egy Cooler Master MasterCaseH500M toronyba csomagolták, néhány extra ventilátorral a hűtés érdekében. 

Az üveg oldallappal felturbózott, narancsban pompázó látvány magáért beszél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.