Hirdetés

Így néz ki a Gigabyte GeForce GTX 1070 Ti Gaming



|

Előkerültek az első képek a Gigabyte egyedi GTX 1070 Ti kártyájáról.

Hirdetés

A Videocardz sikeresen beszerzett néhány képet az NVIDIA legújabb videokártyájáról, a GeForce GTX 1070 Ti-ről. A képeken egészen pontosan a Gigabyte által testre szabott megoldás látható. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő fekete és narancs színekbe öltözött, a nevéből azonban hiányzik az OC jelző, ami a tuningra utalna. 

Ez nem véletlen: a jelentések szerint az NVIDIA letilt minden tuninglehetőséget (leszámítva persze a referenciamodellnél is elérhető boost órajelemelést) annak érdekében, hogy a kártya ne hasson negatívan a GTX 1080 keresletére. Az is elképzelhető persze, hogy a Gigabyte ezt a modellt eleve nem tervezte túlhajtani gyárilag. 

A GTX 1070 Ti Gaming mindenesetre egy 8-tűs csatlakozóból kapja az energiát, kimenetek tekintetében pedig egy DVI, három DisplayPort és egy HDMI csatlakozót kínál. A hűtőegység három ventilátort használ, a WindForce 3X két slotot foglal el összesen. A Fan Stop logó arra utal, hogy a csökkentett zajterhelés érdekében alacsony terhelés mellett leállnak a légkavarók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.