Hirdetés

Így néz ki egy Threadripper CPU belülről



|

Der8auer levette egy AMD Threadripper processzor kupakját, azután pedig a lapkákat is kiszedte alóla.

Hirdetés

Der8auer neve ismerős lehet mindenkinek, aki a YouTube-on látott mostanában csúcskategóriás processzort kupaktalanítva. A tuningmester a tudomány nevében HEDT platformos AMD Threadripper processzort is bontott már meg. 

Hirdetés

A kupaktalanítás ezúttal is megvolt, amit követően látható lett a négy darab 8-magos Zeppelin lapka. Vagyis azt már eddig is tudtuk, hogy gyakorlatilag az AMD 32-magos Epyc processzorairól van szó. Most először azonban a lapkákat is kiszedte a kupak alól valaki. 

A négy Zeppelin lapkából kettő gyárilag le van tiltva az Epyc többchipes modulon. Ezeket nem is lehet engedélyezni, legalábbis X399-es lapkakészlettel rendelkező alaplapon: a Threadripper HEDT platform ugyanis nem képes kiszolgálni a többletet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.