Hirdetés

Ilyen kicsi PlayStation 5-öt még biztosan nem láttál



|

A miniatűr változat elkészítéséhez tényleg elképesztő mérnöki precizitásra volt szükség.

Hirdetés

Nemrégiben mutatkozott be a teljesítményében azonos, de méretében kisebb testvér, a népnyelvben csak Slimként emlegetett PlayStation 5 modell. Noha a kompaktabb méretet és a súlycsökkenést sokan tudták üdvözölni, akadtak szép számban azért olyanok, akik még így is egy sokkal kisebb gépben reménykedtek.

No de minden bizonnyal nem egy olyan kicsiben, mint amilyet most a Not From Concentrate tech csatorna megalkotott, hiszen sikerült egy egészen aprócska PlayStation 5-öt összedobniuk. A konzol a valaha volt legvékonyabb és legkarcsúbb modell lett, és ennek köszönhetően persze egészen könnyen hordozható is. Ha ez nem lenne elég, ráadásul még egy beépített töltődokkoló is készült hozzá a kontrollerek számára.

Hirdetés

Az elképesztő technikai tudáson és precizitáson felül kellett még egy 3D nyomtató is a konzol megépítéséhez, melyben természetesen számos eredeti alkatrész is helyett kapott. Persze a kicsinyítés révén újratervezést igényeltek a különböző hűtési és áramellátási megoldások, de az SSD és a lemezmeghajtó is problémásnak bizonyult.

A csatornán egy 11 perces videó keretein belül vételezhetjük szemre a miniatűr konzolt, melynek során a készülékbe épített teljesen egyedi dolgokba és megoldásokba is bepillantást nyerhetünk. 

Nektek bejön a mini PS5?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.