Hirdetés

Ilyen lesz az MSI GTX 1080 Ti Gaming X Trio



|

Előkerültek a képek az MSI legújabb videokártyájáról, amely három Torx 2.0 ventilátort kap.

Hirdetés

Az egyedi AMD Vega videokártyákra továbbra is várnunk kell, azonban NVIDIA-fronton vannak újdonságok. Az MSI például a Tokyo Game Show keretében árulta el, hogy hamarosan még egy egyedi GeForce GTX 1080 Ti-t piacra dob. 

Hirdetés

Az új dizájn a jól ismert triplaventilátoros kialakításra építkezik, ezúttal a Gaming X sorozatban. Az MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X Trio ennek megfelelően három darab Torx 2.0 ventilátorral tartja hűvösen a kártyát. 

A grafikus vezérlő egy PC belsejében 2,5 slotot igényel, a meleg levegőt viszont a ház belsejébe fújja, ami apróbb kellemetlenség lehet egyes esetekben. Természetesen nem hiányzik az MSI Mystic Light RGB-s megoldása sem. 

Az új videokártya továbbra is két darab 8-tűs PCIe csatlakozót igényel, a GPU órajele pedig gyárilag lett megnövelve. Alapból 1569 MHz-en ketyeg, ez boost mellett 1683 MHz. A memória órajele 11 124 MHz. A csatlakozók terén két HDMI, két DisplayPort és egy DVI áll a használók rendelkezésére. Elvileg október 12-től kapható, valamivel magasabb áron, mint az MSI GTX 1080 Ti Gaming X. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.