Hirdetés

Íme az Acer új Swift sorozatú laptopjai, amelyek már Ryzen AI technológiával vannak felszerelve



|

A Swift Edge 16-ot és a Swift Go 14-et is AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok hajtják meg, de nem csak emiatt érdemes odafigyelni rájuk.

Hirdetés

Az Acer bemutatta a Swift termékcsalád legújabb modelljeit, a Swift Edge 16 és Swift Go 14 laptopok új modelljeit, amelyek ötvözik az AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok, az AMD Radeon 780M grafikus kártya és a Ryzen AI neurális feldolgozó egységek erejét.

A mesterséges intelligencia bevonásával például olyan technológiákkal erősödtek a termékek, mint az online konferenciák minőségét javító Acer PurifiedVoice és PurifiedView, illetve a LiveArt képszerkesztő funkció. Az intuitív vezérlésről és a zökkenőmentes navigációról pedig az AcerSense alkalmazás, valamint a Microsoft Copilot gondoskodik dedikált billentyűk segítségével. 

Hirdetés

Acer Swift Edge 16

Az Acer Swift Edge 16 mindössze 1,2 kg-t nyom és 12,95 mm vastag, 16 hüvelykes 3,2K OLED panellel rendelkezik (keskeny keretekkel, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 0,2 ms-nál rövidebb válaszidővel és a VESA DispalyHDR True Black 500 tanúsítvánnyal kiegészülve). Belül AMD Ryzen 7 8840U nyolcmagos CPU, AMD Radeon 780M VGA, 32 GB LPDDR5 RAM és 2 TB PCIe 4.0 SSD található, de ezek régiótól függően változhatnak. Ezeken kívül Wi-Fi 7 kompatibilitással, akár 5,8 GB/s-os gyors hálózati sebességgel, a kiberfenyegetések ellen védő secured-core PC Microsoft Pluton funkcióval, és számos porttal (HDMI 2.1, USB Type-C, USB Type-A, MicroSD) vértezték fel. A gyártó szerint a cél az, hogy a Swift Edge 16 "közelebb hozza a mesterséges intelligencia élményét a felhasználókhoz". 

Acer Swift Go 14

Az Acer Swift Go 14 az ígéretek alapján könnyen megbirkózik majd a munkaterhelésekkel, amiről a következő specifikáció hivatott gondoskodni: AMD Ryzen 9 8945 HS nyolcmagos processzor, AMD Radeon 780M VGA, 32 GB LPDDR5X memória, 2 TB PCIe Gen 4.0 SSD és a Swift Edge 16-nál akár 60%-kal jobb teljesítmény nyújtó Ryzen AI. Ez 14 hüvelykes, 2,8K-s OLED-kijelzőt kapott 90 Hz-es frissítési gyakorisággal, de opcionálisan elérhető egy 1920x1200-as felbontású IPS LCD érintőképernyős verzióban is. Teljesen kinyitható zsanérok, 44%-kal nagyobb OceanGlass érintőpad, 1440p-s QHD webkamera, gyorstöltési lehetőséggel bíró 100 W-os akkumulátor, Wi-Fi 6E kompatibilitás és különféle portok (HDMI 2.1, USB Type-C, Bluetooth 5.3, MicroSD) igyekeznek megkönnyíteni a használhatóságot, a biztonságról pedig a Microsoft Pluton gondoskodik. 

Az Acer Swift Edge 16 ajánlott fogyasztói ára 1249 euró, a Swift  Go 14-é 949 euró. A specifikációk régiónként változhatnak, érdemes utánanézni az Acer honlapján a részleteknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.