Hirdetés

Itt a Corsair 32 GB-os Vengeance LPX DDR4-es memóriamodulja



|

Igen nagy kapacitású memóriamodulokat ad a Corsair a játékosok kezébe a Vengeance LPX széria bővítésével.

Hirdetés

A Corsair úgy döntött, hogy ideje bővíteni a csúcskategóriás DDR4-es memóriákat felsorakoztató Vengeance LPX sorozatát, így bemutatta a 32 GB-os memóriamoduljait. 

Hirdetés

Ezeknek hála a gépépítők olyan konfigurációkat rakhatnak össze, amelyekben több DDR4-es memória van, mint valaha. Ráadásul a gamereknek kedveznek a magas frekvenciákkal és tuninglehetőségekkel. A fogyasztói piacon most először elérhető széles körben ilyen nagy kapacitású, de szabvány méretekben gyártott DDR4-es modul. 

A legtöbb DDR4-et támogató alaplappal kompatibilis az új modul, a tuninglehetőség adott, ahogyan az alumínium borda is. 2400 és 2666 MHz-es kitek vannak, 1, 2, 4 vagy 8 modullal. A 3000 MHz-es kiadás 1 vagy 2 modult kínál. Így alaplaptól függően 128 vagy 256 GB RAM is bezsúfolható az asztali PC-be. 

Szintén újdonság egyébként, hogy a Corsair RGB-s memóriái már az ASUS Aura Sync RGB alaplapi eszközt is támogatják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.