Hirdetés

Itt a legkompaktabb 1200 wattos tápegység



|

80 Plus Platinum minősítést szerzett az 1200 wattos kiadásban is elérhető Enermax Platimax D.F. PSU.

Hirdetés

Az Enermax piacra dobta a legújabb tápsorozatát, a Platimax D.F.-et - ez a 750, 850 és 1050 wattos modellek mellett 1200 wattos kiadásban is vihető. 

Hirdetés

Mindegyik PSU teljesen moduláris kábelezéssel rendelkezik, és 80 Plus Platinum minősítést szerzett. 

A tápok különlegessége a DFR öntisztító funkció, valamint a DF kapcsoló, amellyel a takarítás működés közben, manuálisan is kezdeményezhető. A ventilátor ilyenkor visszafelé forog, és eltávolítja a felgyűlt port. 

A csendes működés érdekében természetesen a légkavaró kikapcsol alacsony terhelés mellett. A ventilátor kizárólag 30-40 százalékos terhelés fölött indul el. 

A Platimax D.F. további különlegessége, hogy mindössze 160 milliméter mély (még az 1200 wattos modell is), ez pedig azt jelenti, hogy a piacon lévő tápokhoz képes sokkal kompaktabb. 1000 watt fölött általában 180-225 milliméterrel kell számolni, ami hatással lehet a választott számítógépházra is. 

Az Enermax újdonsága a legkompaktabb megoldások közé tartozik. Mindegyik modellre 5 év garancia jár, az indulóár pedig 269,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.