Hirdetés

Itt a skorpió formájú gamerszék, ami három monitort is belógat elénk



|

Furcsa szörnyeteg a Cluvens: egy skorpió formájú gamerszékről van szó, amire egy hatalmas vagy három "kisebb" monitor is rögzíthető.

Hirdetés

Manapság már szinte végtelen lehetőségei vannak azoknak, akik kellő időt és pénzt tudnak szánni játékra. Itt van például a Cluvens IW-SK Zero Gracity, egy e-sportolóknak való gamerszék, ami skorpió formájú, és egy nagy vagy három "kisebb" monitor is rögzíthető rá. Egy ultraszéles, 49 hüvelykes monitor van a használó előtt, de felszerelhető három darab hajlított, egyenként 27 hüvelykes monitorral is. A kábelezés már gyárilag adott. A készítők szerint a legjobb pedig az, hogy 170 fokban lehet hátradőlni használat közben. A széket és az asztal részt is érintéses módon, elektromosan lehet irányítani. 

Hirdetés

Nyilván ennek megkérik az árát: az Alibabától 617 ezer forintnak megfelelő összegért lehet megrendelni. Hasonló az elgondolás egyébként az Acer Predator Thronos gamerszék vagy az MWE Labs Emperor szék mögött is.

Persze nem mindenkinek az otthonában lesz hely egy ekkora monstrumnak, illetve a vételár is elég magas ahhoz, hogy valaki csak úgy rendeljen egyet kíváncsiságból, de azért mondjátok el: ti vennétek ilyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.