Hirdetés

Itt a SteelSeries legújabb Arctis 3 gamerheadsete



|

Megérkezett a frissített Arctis 3 Bluetooth headset, ami sokak szerint a Nintendo Switch mellé is a legjobb megoldás.

Hirdetés

A SteelSeries piacra dobta a frissített Arctis 3 Bluetooth headsetet, amit sokan a legjobb gamerheadsetnek tartanak a Nintendo Switch mellé. A frissítéseket a felhasználók visszajelzései alapján végezték el, illetve azt ígérik, hogy ez a headset működik a legjobban a Nintendo Switch Online szolgáltatással is. 

Hirdetés

A gamerek könnyedén chatelhetnek, elvégre a Nintendo Switch-hez egy 3,5 milliméteres jackcsatlakozóval kapcsolódhatnak, míg a Nintendo Switch Online telefonos apphoz Bluetooth-on keresztül. 

A legújabb generációs Arctis 3 Bluetooth memóriahabos fülrésszel erősít, egyszerűsítették a kábelrendszert, illetve a basszuson is hangoltak. A Discord által hitelesített zajszűrős mikrofon ezúttal sem hiányzik, illetve minden olyan funkció adott, amiért az előző modelleket szerették a felhasználók. 

Az új Arctis 3 Bluetooth PC-hez, PlayStationhöz, Xbox One-hoz, Nintendo Switch-hez, VR-környezetben és mobilhoz is használható. A vételára 129,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.