Hirdetés

Itt az egyslotos GeForce GTX 1070



|

A GALAX GeForce GTX 1070 KATANA egyetlen férőhelyet vesz el a gépben.

Hirdetés

A GALAX szerint a világon elsőként ők mutattak be egyslotos GeForce GTX 1070-es videokártyát. A grafikus vezérlő különlegessége, hogy mindössze 16 milliméter vastag. 

Hirdetés

A mérnöki csoda remek hűtési rendszert feltételez, de rögtön az elején jegyezzük meg, hogy a kártya tetejére rá is van írva fehér figyelmeztető jelzéssel, hogy vigyázat, forró felület. Játék közben tehát még csak véletlenül se érjen hozzá senki a burkolathoz. 

A GALAX GeForce GTX 1070 KATANA egyébként RazorX hűtési megoldást alkalmaz, ami réz lamellákat és gőzkamrát jelent. Ezek még a megterhelő körülmények között is megtartják a hűtési teljesítményt. 

A kártya egy darab 8-tűs csatlakozóból nyeri az energiát, kimenetek tekintetében pedig DisplayPort 1.4-et, HDMI 2.0b-t és DVI-D-t kínál. 

A GPU órajele 1518 MHz, boost mellett 1708 MHz. Valószínűleg a zaj- és hőtermelés elég nagy, de lehet, hogy a kártya erősen visszavesz a teljesítményéből a melegedéssel arányosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.