Hirdetés

Itt az MSI eddigi legjobb alaplapja



|

Nem csak alaplap, hanem egyben hatótávnövelő is az MSI Z270 GODLIKE GAMING.

Hirdetés

Több hétnyi kedvcsináló után az MSI most bemutatta az eddigi legjobb alaplapját, amin a Killer csapatával együtt dolgozott. Ez nem csak alaplap, hanem egyben WiFi-s hatótávnövelő is. 

Hirdetés

Az MSI Z270 GODLIKE GAMING az első, amelyben benne van a Killer xTend technológiája. A működés feltétele a Windows 10, minimum három Killer Ethernet kontroller és egy Killer vezeték nélküli modul. Ez utóbbi kettő adott. 

Az alaplappal könnyű csatlakoztatni a PC-hez a vezetékes és a vezeték nélküli eszközöket, nem szükséges switch-ekkel vagy hatótávnövelőkkel bajlódni. Az alaplap a forgalmat is rendezi, vagyis a PC-n az online játék sosem lassulhat be. 

Az alaplap egyébként három Turbo M.2 slotot, kiváló minőségű ESS DAC-t és két dedikált audioprocesszort, USB 3.1-et (második generáció), és rengeteg RGB-s világítást kínál. 

A képek alapján négy PCI-E x16 slot is akad. Sajnos a megjelenés ideje és a vételár még nem derültek ki, de talán a Computexen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.