Hirdetés

Itt vannak a HP villámgyors monitorai gamereknek



|

144 Hz-es képfrissítést és 1 milliszekundumos válaszidőt kínálnak a játékosoknak kitalált HP x24i és x24ih monitorok.

Hirdetés

Két új monitorral újított a HP, azonban igazából egy és ugyanaz a kettő, annyi különbséggel, hogy a h-s verziónál a panel magassága is állítható. Ez némi felárat jelent persze, de ha valaki például VESA adapterre rögzítené, akkor választhatja az olcsóbb kiadást is. Az x24i és az x24ih ugyanazt a 24 hüvelykes, full HD-s IPS-panelt használják, overdrive módban 1 ms-os válaszidővel és 144 Hz-es képfrissítéssel. 

Hirdetés

Köszönhetően a gyorsaságnak és az LFC-nek, a két monitor támogatja a FreeSync Premiumot. A maximum fényerő 350 nit, a panel az sRGB 99 százalékát fedi le. Van DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0, valamint jackcsatlakozó is akad. 

A HP a gamereknek szánt monitorok árait és megjelenési idejét nem árulta el, de az Acer és az ASUS hasonló termékeit megnézve úgy 200-220 dolláros árszintre lehet számítani azoknak, akik ilyesmi kijelzőt szeretnének az asztalra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.