Hirdetés

Itt vannak a Sapphire RX Vega Nitro+ videokártyák



|

Jobb hűtést és jobb teljesítményt is ígér az új RX Vega 64 Nitro+ és RX Vega56 Nitro+.

Hirdetés

Elég sokat kellett várnunk, hogy az AMD gyártópartnerei végül saját Radeon RX Vega videokártyákkal álljanak elő, de most végre a Sapphire is mutatott ilyen grafikus vezérlőket. Az új RX Vega 64 Nitro+ és RX Vega56 Nitro+ hűtésben és teljesítményben is sokkal többet tudnak, mint az AMD léghűtéses referenciamodelljei. 

Hirdetés

A Sapphire RX Vega Nitro+ széria háromventilátoros, 2,5 slotos hűtőegységet kapott, 3x 8-tűs csatlakozással. A hatékony hűtésnek és energiaellátásnak hála a teljesítményen is sikerült dobni, a referenciamodellekhez mérten 12-14 százalékkal magasabb az alapértelmezett órajel. 

Ez azt jelenti, hogy a frekvenciákat nézve ezek a leggyorsabb gyárilag feltuningolt RX Vega videokártyák. 

A grafikus vezérlők dual-BIOS-szal érkeznek, és extra megerősítés is van a telepítéshez - ez utóbbi már csak azért is jól jön, mert az RX Vega 64 Nitro+ közel 1,6 kilogrammot nyom a mérlegen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.