Hirdetés

Itt vannak az Acer játékosoknak szánt Nitro XZ2 monitorai



|

AMD FreeSync- és VESA DisplayHDR 400-támogatást is ígérnek az Acer Nitro XZ2 gamermonitorai.

Hirdetés

Az Acer legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt ajánlata a Nitro XT2 széria. Ezek a monitorok AMD FreeSync- és VESA DiusplayHDR 400-támogatást kínálnak, akár 1 milliszekundumos válaszidővel. A 31,5 hüvelykes Nitro ZX322QU és a 27 hüvelykes Nitro ZX272 akár 165 Hz-es képfrissítésre is képesek, a 23,6 hüvelykes Nitro ZX242Q 144 Hz-et tud. A VRB funkciónak hála összejön az 1 milliszekundumos válaszidő is. Ezek 450, 260 és 200 dollárba kerülnek. 

Hirdetés

A DisplayPort és HDMI portokkal rendelkező monitorok maximum 400 nit fényerőt kínálnak, HDR10-támogatás mellett. A képi élményt elméletben még tovább fokozza az 1500R hajlítású, full HD felbontású panel. 

Az Acer külön játékmódot is kínál, előre beállított értékekkel a vizuális elemek optimalizálásához, az adott tartalom függvényében, legyen az akció, sport, verseny, film vagy egyéb grafika. A tükröződésmentes VA panel emelhető és forgatható, villódzástól és túlzott kékfénytől természetesen nem kell tartani a beépített technológiáknak köszönhetően. A monitorokon akad egy pár 3 wattos hangszóró is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.