Hirdetés

Itt vannak az MSI Radeon RX Vega 56 Air Boost videokártyák



|

Az egyik verzió a referenciaértékekhez ragaszkodik, az OC változat megemelt órajelekkel dolgozik.

Hirdetés

Az MSI kiadta a Radeon RX Vega 56 Air Boost és Air Boost OC videokártyáit, amelyek ugyanazt a dizájnvonalat követik, mint a múlt héten elstartolt Radeon RX Vega 64 Air Boost széria. 

Hirdetés

A részben egyedi tervezésű videokártyák az AMD referenciatervezésű PCB-jére építenek, egy egyedi átalakítású hűtőegységgel, ami dizájnban ugyanakkor nagyon hasonló az AMD költségtakarékos gyári megoldásához. Ez valamivel hatékonyabb, illetve az I/O-kereten is sokkal több a lyuk. 

Az alapmodell ragaszkodik az AMD referenciaértékeihez, ennek megfelelően a GPU órajele alapból 1156 MHz, boost mellett 1471 MHz. Az OC verzió alapból 1181 MHz-en ketyeg, boost mellett pedig 1520 MHz-et tud. Mindkettőnél változatlan a HBM2 memória órajele, ez maradt 800 MHz-en.

Az egy pár 8-tűs PCIe csatlakozóval dolgozó videokártyák egy HDMI 2.0, valamint három DisplayPort 1.4 kimenetet kínálnak. A vételáruk 399 és 439 dolláron alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.