Hirdetés

Itt vannak az új AORUS GeForce RTX 2080/Ti Xtreme kártyák



|

Jobb későn, mint soha. Négy új videokártyával támad a Gigabyte: mindegyik túlhajtott GPU-t és RGB-s hűtőegységet kapott.

Hirdetés

A Gigabyte nem siette el a dolgot, de most négy új videokártyát dob piacra az AORUS márkaneve alatt. Jön az AORUS GeForce RTX 2080 Ti XTREME 11G, az AORUS GeForce RTX 2080 Ti 11G, az AORUS GeForce RTX 2080 XTREME 8G és az AORUS GeForce RTX 2080 8G. 

Hirdetés

A grafikus vezérlők mindegyike a legjobb minőségű GPU-kból kapott, ezeket természetesen gyárilag túl is hajtják. Az AORUS Engine szoftver pedig gyerekjátékká teszi az órajelek szabályzását, illetve a ventilátorok teljesítményének és a fogyasztásnak a beállítását. Mindegyik videokártya három kört kiadó RGB-s világítást kapott, a hűtőegység pedig a 100 milliméteres ventilátorokból álló WindForce 3X. 

A légkavarók elrendezése lehetővé teszi, hogy a videokártya rövidebb legyen, illetve nagyobb légmozgást is garantálnak, ezáltal pedig jobban hűtik a GPU-t, a VRAM-ot és a MOSFET-et. 

A Gigabyte szerint ezek az egyetlen GeForce RTX 20 szériás videokártyák, amelyek 7 videokimenetet kínálnak: három HDMI-t, három DisplayPortot és egy USB-C-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.