Hirdetés

Izmos gamer laptoppal jelentkezett az Acer



|

Még a vesédet sem kell eladnod a Nitro V15-sorozatért.

Hirdetés

Bőven van miből válogatnia manapság annak, aki kifejezetten játékra szánt laptopot vásárolna, hiszen olyan termékcsaládok tolonganak ezen a zsúfolt piacon, mint az ASUS ROG, a Razr Blade, a Lenovo Legion vagy a HP Omen, de az Acernek sincs szégyenkeznivalója a többnyire jó ár-érték arányt kínáló ajánlataival.

A tajvani gyártó ezúttal a Nitro-szériát frissítette egy új modellel, amely az Intel legújabb processzoraira épül.

Hirdetés

Az Acer Nitro V15 (ANV15-51-sorozat) kiviteltől függetlenül 15,6 hüvelykes FHD IPS kijelzővel támad, 165 Hz-es képfrissítést és 3 ms-os reakcióidőt kínálva. A laptopot 13. generációs Intel Core i7 processzorokkal szállítja a cég, a grafikus megjelenítésért pedig GeForce RTX 40-es GPU-k felelnek. Az utóbbiak kapcsán nem egyértelmű, hogy pontosan mely variánsok választhatók, de a belépő szintű RTX 4050 biztosan köztük van.

Memóriából legfeljebb 32 GB-ot, PCIe SSD tárhelyből pedig maximum 2 TB-nyit kérhetünk a notebookba, a játékélményt pedig a DTS X Ultra hangzás teszi teljessé. A repertoárból ezúttal sem hiányzik a NitroSense segédalkalmazás, amellyel a felhasználók kézben tarthatják az irányítást, egy helyen téve lehetővé a játékbeállítások és a hardverteljesítmény testreszabását.

A Wi-Fi 6 támogatással és Thunderbolt 4-kompatibilis porttal érkező Nitro V15 ára 399 ezer forintról indul, ami a félmillió forintos telefonok korában cseppet sem számít drágának, még ha ezért értelemszerűen az alap specifikációt is kapjuk. Az Acer ígérete szerint a gaming notebook októbertől kerül boltokba, a vásárlók pedig 1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetést is kapnak mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.