Hirdetés

Játékosoknak is jó az AM4-es, mini-ITX-es alaplap



|

A Gigabyte bemutatta az AB350N-Gaming WiFit, az első olyan mini-ITX-es megoldását, ami AM4-es foglalattal rendelkezik.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az AB350N-Gaming WiFi nevű alaplapját, amely a gyártó első olyan mini-ITX-es megoldása, aminek AM4-es foglalata van. 

Hirdetés

Támogatja a teljes Ryzen termékcsaládot, a hetedik-generációs Bristol Ridge A-szériás APU-kat és a közelgő Ryzen Raven Ridge APU-kat is. Az energiát egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozón keresztül kapja, továbbá 6-fázisú VRM jellemzi. 

Az AMD B350-es lapkakészletére építő alaplap két DDR4-es memóriamodult tud befogadni, maximum 32 GB-ot támogat duplacsatornás konfigurációban. 

Az egyetlen PCI-Express 3.0 x16 slot mellett akad egy 32 Gbps-os M.2 slot, négy 6 Gbps-os SATA port, hat USB 3.0, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2 és gigabites Ethernet, 8-csatornás HD audio. Sajnos az alaplap vételára még nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.