Hirdetés

Jól néz ki az XFX egyedi RX Vega kártyája



|

Az XFX kedvcsinálója alapján nem csalódnak majd a márka rajongói: stílusos külsőt kapnak az XFX RX Vega vezérlők.

Hirdetés

Az XFX márkáról általában az jut az eszünkbe, hogy stílusos dizájnnal dolgozik. A cég videokártyái is felhívják magukra a figyelmet, még azok doboza is különleges a legtöbb esetben. 

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az XFX egyedi tervezésű Radeon RX Vega videokártyái hamarosan megérkeznek. Az XFX három képet is közzétett a közösségi oldalakon kedvcsinálónak. 

A magas alumínium hűtőborda értelemszerűen réz hőcsövekkel dolgozik, illetve nagy méretű, 100-120 milliméteres légkavarókkal. A ventilátorok közötti kivágás egy X-et adna ki. 

A képek alapján az XFX egyedi PCB-je jóval rövidebb a referenciaváltozathoz képest, vagyis a kompakt többchipes modul előnyeit igyekszik kiaknázni az XFX. 

A dizájnt persze a szénszálas hatású külső és a világító XFX logó teszik teljessé. A márka elvileg az RX Vega 64-nél és az RX Vega 56-nál is bevetheti mindezeket, és az egyedi RX Vega kártyák még az ünnepek előtt megjelenhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.