Hirdetés

Jön a Radeon Software Adrenalin Edition



|

December közepén érkezik az új szoftvercsomag. Befutott az NVIDIA GeForce 388.43 Game Ready drivere is.

Hirdetés

Az év végéhez közeledünk, az AMD pedig elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse a következő nagy szoftvercsomagot a Radeon videokártyákhoz. 

Hirdetés

Valamikor december közepén jelenik meg a Radeon Software Adrenalin Edition, a 17.12 WHQL verziószámmal.

A driverek teljesítménybeli fejlődést hoznak az összes Polaris és Vega architektúrára építő videokártyánál, vagyis a Radeon RX 400-as, az RX 500-as és az RX Vega szériáknál. Új funkciók is várhatóak. 

Eközben befutott az NVIDIA legújabb Game Ready drivere is, a GeForce 388.43 WHQL. Ez optimalizációkat tartalmaz a Doom VFR-hez, illetve 3DVision-profilokat az Escape from Tarkov és a Claybook címekhez. Elvileg a laptopokon sem omlik már össze a Wolfenstein: The New Colossus. Közkívánatra az NV Tray visszatért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.