Hirdetés

Jönnek a terepmintás PlayStation 5 kiegészítők, nehogy könnyű legyen megtalálni a fülest vagy a kontrollert



|

A Sony egy új kollekcióval kívánja tompítani az áremelés élét: a konzolt, a fülest és a kontrollert is álcázhatják a vásárlók.

Hirdetés

Nagy a mozgolódás a Sony háza táján és a zúgolódás a vásárlói körében, hiszen nemrég új PlayStation 5 modelleket dobott piacra a vállalat, ami egybecseng a többek között gazdasági nehézségekkel és az inflációval indokolt áremeléssel. Miközben a versenytársak (a Microsoft és a Nintendo) sorra jelentették be, hogy eszük ágában sincs hasonló lépést tenni, addig a Sony egy vadonatúj kollekcióban látta a kedvezőtlen PR-helyzetből való kiutat.

A Gray Camouflage Collection igyekszik teljesen új színt vinni a PlayStation 5 és kiegészítőinek családjába, sőt nem is csak egy színt.  A kollekciónak köszönhetően terepmintás PlayStation 5 konzolborítót, DualSense kontrollert és Pulse 3D fejhallgatót szerezhetnek be az érdeklődők, ráadásul a gép esetében nem csak a lemezes változatot "rejthetik így el" a játékosok, hanem akár a meghajtó nélküli verziót is. 

Hirdetés

A Sony közleménye szerint a tervezőcsapat újragondolta a terepszínű mintát, hogy modernebb hangulata legyen, és az eszközök küllemében ismerős formákat is felfedezhetnek a rajongók:

A Gray Camouflage Collection idén ősztől lesz kapható, szeptember 15-én indul az előrendelés. Ami a megjelenést illeti, a konzolborítók és a kontroller október 14-én kerülnek a boltok polcaira, decemberben pedig megérkezik a headset is. A terepmintás kiegészítők ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.