Hirdetés

Július 27-én jönnek a Threadripper CPU-k



|

Négy új processzorra számíthatunk, amelyeket az új X399-es lapkakészletre építő alaplapok kísérnek majd.

Hirdetés

A tervek szerint az AMD július 27-én dobja piacra a Threadripper processzorok egy részét. A HEDT processzorok a csúcskategóriát igyekeznek kiszolgálni. 

Hirdetés

Ugyanettől a naptól kezdve érkeznek az asztali gamer-PC-k és munkaállomások Threadripper CPU-val. 

Elméletileg négy processzorra számíthatunk, két 12-magos és két 16-magos modellre. Az idei év végéig összesen 9 Threadripper CPU lesz a frontvonalban. 

Az új chipek új foglalatot is használnak, méghozzá a TR4-et. Értelemszerűen a Threadripper CPU-kat új alaplapok is kísérik majd, amelyek már az AMD X399-es lapkakészletére építenek. Néhány már a Computexen is látható volt. 

A Threadripper processzorokra készül a Dell is az Alienware PC-kkel, illetve 2017-ben exkluzív OEM-partner lesz az előre épített, 16-magos Ryzen Threadripper processzorral szerelt asztali gépek kategóriájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.