Hirdetés

Július elején érkeznek a gyorsabb AMD Ryzen 3000-es processzorok



|

A Ryzen 3000 jobb teljesítményért ráadásul egy fillérrel sem kér többet a gyártó, aki egy kis videóban be is mutatja a feljavított CPU-kat.

Hirdetés

Nemrég kapott szárnyra a pletyka, hogy feljavított processzorokkal jelentkezik az AMD a Ryzen 3000-es szériához. A gyártó most lerántotta a leplet a Ryzen 9 3900XT, Ryzen 7 3800XT, és a Ryzen 5 3600XT CPU-król, melyeknek immáron a megjelenési dátumát és az árát is elárulták - mindkét esetben jó hírrel szolgáltak az AMD-t preferálóknak.

Hirdetés

Az úgynevezett Matisse Refresh keretében megújuló processzorok órajelek tekintetében képesek jobb teljesítményre elődjeiknél, ezeket az alábbi táblázatban láthatjátok:

A feljavított XT CPU-k ugyanolyan áron érkeznek, mint a korábbi modellek, ami egy kifejezetten korrekt lépés a gyártó részéről. Ráadásul július 7-én jelennek meg, így hamarosan már kereshetitek is őket a boltok polcain. Ebben a videóban egy kicsit részletesebben is mesélnek a Matisse Refresh-ről:

A Zen 3 architektúrával készített Ryzen 4000-es processzorokról továbbra sincs hivatalos infó, de egy forrás szerint továbbra sem elképzelhetetlen, hogy még idén megjelennek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.