Hirdetés

Karnyújtásnyira lehet az RX 7600 XT debütálása



|

Kíváncsian várjuk, hogy milyen középkategóriás kártyát rakott össze az AMD.

Hirdetés

Az elmúlt években az AMD ügyes üzletpolitikával elérte, hogy újra versenytársnak tűnjön az Nvidia mellett, még akkor is, ha ezt a piaci számok egyelőre nem támasztják alá. Az RX 7900 XT és RX 7900 XTX - ha a ray tracing teljesítményüket figyelmen kívül hagyjuk - nagyon izgalmas kártyák, a jelek szerint pedig hamarosan megismerhetjük a generáció azon modelljét, amit már nem csak a tehetősebb gamerek engedhetnek meg maguknak.

A hírek szerint a kártyát azt AMD 5 nm-es Navi 33-as szilikonja működteti majd. Az RX 7600 XT megjelenésének ütemezése hajaz az RTX 4070-es rajtjára, a hírek szerint a teszt modellek május 15-én kerülhetnek az illetékesekhez.

Hirdetés

Az árakkal kapcsolatban még semmilyen konkrétum nem látott napvilágot, de várhatóan itt is majd előbb ismerhetjük meg a referencia kártya ajánlott fogyasztói árát, a harmadik felek modelljei pedig csak ezután következnek.

Ha hihetünk a Guru3D-nek, az ajánlott fogyasztói áron érkező, alap modellek május 24-én debütálnak, a drágább, speciális hűtővel szerelt és húzott órajellel rendelkezők pedig másnap, május 25-én mutatkoznak majd be. Ennek értelmében minden RX 7600 XT már a Computex előtt elérhetővé válik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.