Hirdetés

Kedden látjuk meg az X399-es alaplapokat



|

Az AMD egy webinár keretében, az ASUS, az ASRock, a Gigabyte és az MSI közreműködésével villantja meg az újdonságokat.

Hirdetés

Az AMD jövő hét keddre szervezett egy Meet the Experts című webinárt. Az előadás azokra az alaplapokra koncentrál majd, amelyek az AMD közelgő Threadripper processzorait szolgálják ki. 

Hirdetés

Mivel közeledik az AMD X399-es HEDT platformja, ezért nem meglepő, hogy a processzorok árazása és specifikációi nagyjából már kiderültek. Az alaplapokról azonban még nem sokat tudni. 

Az AMD az ASUS, az ASRock, a Gigabyte és az MSI segítségével villantja meg a legújabb, X399-es alaplapokat kedden. 

Eddig a következő modellekről lehetett hallani: Gigabyte X399 AORUS Gaming 7 (ATX-es, 5x PCIe x16 slot, 3x M.2 slot); ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME (eATX-es, 4x PCIe x16 slot, 1x PCIe x1 slot, 2x M.2 slot); ASRock X399 Professional Gaming (ATX-es, 4x PCIe x16 slot, 1x PCIe x1 slot, 3x M.2 slot); ASRock X399 TAICHI (ATX-es, 4x PCIe x16 slot, 1x PCIe x1 slot, 3x M.2 slot). 

Ezek mindegyike a gamereket célozza, de természetesen lesznek olyan modellek is, amelyek inkább normál munkaállomásokba valóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.