Hirdetés

Képeken a ZOTAC GeForce GTX 1650



|

Renderelt képeken látható az első konkrét GeForce GTX 1650 videokártya, amely elvileg április 22-én érkezik.

Hirdetés

Előkerültek az első konkrét GeForce GTX 1650 videokártya renderelt képanyagai, a VideoCardz jóvoltából. A képeken egy ZOTAC grafikus vezérlő látható, amely elvileg április 22-én érkezik meg. 

Hirdetés

A GeForce GTX 1650 lesz a legolcsóbb videokártya, ami a Turing architektúrára épít. A dobozon szereplő feliratok és elemek megerősítették, hogy 4 GB GDDR5-ös memóriát kapunk. 

A ZOTAC kártyája kompakt, SFF jellegű konfigurációkba is befér, és nem hosszabb, mint maga a PCIe slot. Magasságban 2 slotot igényel. A hűtőegység szintén elég egyszerű, 80 milliméteres ventilátor szellőzteti az alumínium hűtőbordát. 

A vezérlő 75 wattot tud felvenni, külön csatlakozót nem igényel. Van rajta egy DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy dual-link DVI-D csatlakozó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.