Hirdetés

Képeken az XFX Radeon RX 590 Fatboy



|

Záporoznak a szivárgások az új AMD videokártyáról - ezúttal az XFX megoldásáról kerültek elő képek.

Hirdetés

Az AMD Radeon RX 590-es videokártyáról már rengeteg szivárgást láthattunk, és most itt egy újabb. Ezúttal az XFX megoldása, az XFX Radeon RX 590 Fatboy látható a képeken. 

Hirdetés

A képek alapján a grafikus vezérlő nagyon hasonló lesz az RX 580 GTS szériához. Ugyanazt a dupla ventilátoros hűtőegységet kapja meg, ami nagyjából 2,5 slotot foglal el egy PC-ben. A hátlap sem változik, vagyis külsőre nem igazán lesz különbség a két videokártya között. Az RX 590 Fatboy azonban 8+6-tűs kialakítást használ, míg az RX 580 GTS 8-tűset. 

Kimenetek tekintetében szintén nem lesz újdonság, marad a három DisplayPort, az egy HDMI és az egy DVI-I port. 

A Videocardz forrásai szerint 1600 MHz-es boost melletti órajellel számolhatunk (az OC+ verziónál), ami nagyjából 200 MHz-es extrát jelent majd a legerősebb XFX Radeon RX 580-hoz mérten. Sajnos az árakról még nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.