Hirdetés

Kijavították a Windows 11 22H2-es frissítését, újra jól futnak a játékok



|

Kellett egy kis idő, mire a Microsoft orvosolni tudta a problémát, most már azonban újra tölthető a frissítés.

Hirdetés

A Microsoft, miután megígérte, hogy a Windows 10 lesz az utolsó nagy operációs rendszerük, és mostantól azt frissítgetik, kiadta a Windows 11-et, sőt, már ahhoz is érkezett (pontosabban érkezett volna) egy nagy frissítés, a 22H2-es csomag, ami számos funkcióval bővíti a rendszert, továbbá a hatékonyságot is növelni hivatott.

Valami azonban komolyan félrement, a játékok teljesítménye durván beesett, emiatt pedig befagyasztották a frissítés kiadását.

A redmondi vállalat eredetileg szeptember végén 190 országban elérhetővé tette a Windows 11 22H2-es frissítését, számos felhasználó azonban rögtön indokolatlan kékhalálokról számolt be, miközben az Nvidia videokártyák teljesítménye is jelentősen visszaesett, hang problémák is megjelentek, és a G-Sync sem úgy működött, ahogy kellett volna.

Hirdetés

Szerencsére közel három hónap várakozás után, a Microsoft most újra elérhetővé tette a frissítést a kompatibilis eszközökön, szóval a Windows Update alatt már elvileg újra mindenkinek elérhető a 22H2-es csomag, ami már rendelkezik a KB5020044-es, kritikus hibajavításokkal.

Mostantól elérhető a DirectStorage is, ami az operációs rendszer egyik nagy ígérete, egyelőre azonban egy játék sem támogatja PC-n, kizárólag Xboxon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.