Hirdetés

Kiszivárgott az MSI GeForce RTX 2070 GAMING széria



|

Az új GeForce RTX 2070 videokártyák mindegyikére a népszerű Twin Frozr 7 hűtőegység kerül.

Hirdetés

A GeForce RTX 2080 és a GeForce RTX 2080 Ti startja után a gyártók készülnek a GeForce RTX 2070-es grafikus kártyák megjelenésére is. Az MSI több alternatívát is kínál majd, ezek szivárogtak ki nemrég a VideoCardz jóvoltából. 

Hirdetés

Az MSI kínálatának a csúcsát (az RTX 2070 GAMING kategóriában) a GAMING Z jelenti majd. Ezt követi a GAMING X és a GAMING 8 modell. Ezek mindegyike az MSI népszerű Twin Frozr 7 hűtőegységét kapja meg. Ezúttal nem fekete és piros a dizájn, hanem fekete és ezüst árnyalatokra szavazott a gyártó. 

A legolcsóbb verzió elvileg a GeForce RTX 2070 AERO 8G lesz, és azoknak is kiváló választást jelent, akik a jövőben vízhűtésre váltanának. A GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC eközben két TORX FAN 2.0 légkavarót kap. Ebből a kártyából sima verzió is lesz. A GeForce RTX 2070 DUKE pedig még fentebb lépve már három TORX FAN 2.0 ventilátort kínál. 

Frissítés: időközben hivatalosan is bemutatkoztak a kártyák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.