Hirdetés

Kiszivárgott képeken az ASUS új gamer mobiljai



|

Minden fontos infó kiderülhetett az ASUS ROG Phone 7-szériáról.

Hirdetés

A Lenovo Legion ugyan elbúcsúzott a játékosoknak szóló mobilok piacától, ám az ASUS kitart a kategória mellett, és néhány hete már azt is tudjuk, hogy a gyártó mai napon, vagyis április 13-án 14:00 órakor fogja leleplezni a ROG gamer telefonok legújabb generációját, a ROG Phone 7-et.

A műfaj egyik legnevesebb képviselőjéről lévén szó egy ideje már keringenek a pletykák az új készülékről, most pedig egy német lap, a WinFuture jelentkezett néhány kiszivárgott gyári renderrel és friss híresztelésekkel.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a portál értesülései szerint az ASUS rögtön két modellt is le fog leplezni: a ROG Phone 7 és a ROG Phone 7 Ultimate egyaránt 6,8 hüvelykes, 165 Hz-es képfrissítésű OLED kijelzővel támadnak, s mindkettő a Snapdragon 8 Gen 2-es chipre épül, vagyis a lehető legerősebb androidos hardvert kínálják az elkötelezett gamereknek. Ami a rendereket illeti, a WinFuture a ROG Phone 7 fehér és az Ultimate-variáns fekete verziójáról szerzett képanyagot.

Ha hihetünk a szivárgásnak, mindkét mobilon ugyanaz a tripla kamerarendszer (50 MP széles látószög, 13 MP ultraszéles látószög, 5 MP makró) szolgál majd, és mindegyikbe 6000 mAh-os akkumulátor kerül. A Ultimate modell esetében a hátlapot ékesítő másodlagos kijelző és a felcsatolható AeroActive hűtés támogatása jelenti a fő extrákat, míg az alap ROG Phone 7 egy szabadon konfigurálható, LED-világított emblémával érkezik.  

A korábbi pletykák alapján 16 GB RAM-ra és legfeljebb 512 GB-nyi UFS 4.0 tárhelyre érdemes számítani az új generációtól, biztosat viszont csak a bemutató után mondhatunk majd, annál is inkább, mivel az árról és a megjelenési dátumról még a jól értesült madárkák sem daloltak semmit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.