Hirdetés

Kiszivárgott képeken látható egy Radeon RX 6000 grafikus vezérlő PCB-je



|

A PCB-ről előkerült képek alapján ezen a Radeon RX 6000 szériás kártyán két 8-tűs csatlakozó és VirtualLink port lesz.

Hirdetés

A Twitteren tettek közzé új képeket egy közelgő Radeon RX 6000 szériás Big Navi grafikus vezérlő PCB-jéről. A találgatások szerint egy mérnöki lapkáról lehet szó, RDNA 2-alapú Big Navi GPU-val.

A mostani képek alaposabb rálátást nyújtanak arra, hogy mire lehet majd számítani a Navi 21-es osztályú megoldásoktól, de a végső dizájn persze nem ilyen lesz. 

A képeken mindenesetre két 8-tűs csatlakozó látható, a VRM-ek két nagy, alumínium lamellákból álló hűtőborda alatt láthatóak (ezek nem valósznű, hogy rajta lesznek a végső dizájnon).

Hirdetés

Legalább négy kimenet viszont rendelkezésre áll majd, konkrétan két DisplayPort, egy HDMI és egy USB-C VirtualLink port. 

Van BIOS switch is, ami vagy a mérnököknek szól vagy pedig a partnergyártók mérnöki megoldása. A GDDR6 memória egyébként 256 bites memóriabuszt használ. 

A Radeon hivatalosan október 28-án mutatja be RX 6000-es szériáját, akkor minden szempontból okosabbak leszünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.