Hirdetés

Különleges, Avatar: Frontiers of Pandora-témájú kiadás jön az AMD Radeon RX 7900 XTX-ből



|

Szoros együttműködésre lépett az AMD és a Ubisoft, az Avatar: Frontiers of Pandora PC-s verzióját erőből tolják - még egy speciális külsejű kártyával is.

Hirdetés

Lesz még pár játéka a Ubisoftnak, mire megjelenik az Avatar: Frontiers of Pandora (az Assassin's Creed Mirage és a The Crew Motorfest is előbb érkezik), de mivel a kiadó újdonságai viszonylag kis eltéréssel követik egymást, és mind megjelennek még az idei évben, a marketingesek mindet igyekeznek előtérbe tolni.

Az Avatarral nem csak azért van könnyű dolguk, mert egy jól bejáratott franchise-hoz kapcsolódik, hanem azért is, mert együttműködésre léptek az AMD-vel, aki szintén mindent belead. (Lehet, hogy azért, mert az RX 5000 óta Navi kódnevet használnak a GPU-khoz, az Avatar kék lényei pedig a Na'vi-k?)

Hirdetés

Most bemutatkozott az AMD Radeon RX 7900 XTX videokártya különleges kiadása, amit egy Navi 31 GPU és 24 GB RAM hajt meg, de talán ennél is izgalmasabb, hogy hőre reagáló bevonatot kapott. Amint a hardver felmelegszik, megjelennek rajta különleges motívumok.

Sajnos megvenni nem lehet, az AMD kisorsol majd néhányat és eseményeken fogja nyereményként felkínálni. Reméljük, jó kezekbe kerül, és nem nyerészkedőkhöz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.