Hirdetés

Laposabb és fényesebb lett a Razer RGB-s Firefly V2 egérpadja



|

Itt a Razer Firefly V2 RGB-s egérpad, amely sok tekintetben fejlődött az elődjéhez képest.

Hirdetés

A Razer a napokban rántotta le a leplet a Razer Firefly V2-ről, amely egy RGB-s egérpad, az eredeti Firefly frissített verziója. 

Hirdetés

Ez a modell még laposabb, mint az előző, nagyjából 3 millimétert tudott spórolni a gyártó. A Razer Chrome RGB-s világítás ezúttal is adott, ráadásul még világosabb és erősebb a fény, mint az elődnél. Ez a legfényesebb Chroma RGB-s egérpad, amit a Razer jelenleg kínál. 

A fényesebb LED-ekhez 19 világítási zóna társul a négy oldalon. Az eredeti modellen csak 3 volt. A második verzión már további testre szabható területeken is vannak, amelyeknél az effektek 16,8 millió színnel variálhatóak a Razer Synapse 3 segítségével. 

A gyártó ezúttal mikrotextúrázott felületet használt, amit minden egérszenzorhoz kalibrált. Elvileg a követés képpontszinten pontos, alul pedig csúszásmentes bevonat gátolja meg az egérpad elmozdulását. A kábeltartó pedig a vezetékes egerek használatát könnyíti az 50 dolláros egérpadnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.