Hirdetés

Lehet, hogy csak papíron startol az RX Vega



|

Előkerült egy ütemterv, ami alapján a partnergyártók már tesztelnek, de a BIOS hiánya miatt gyártani nem tudnak.

Hirdetés

A 3D Center egy olyan táblázatot közölt, amelyben az RX Vega gyártásának és megjelenésének az ütemterve látható, figyelembe véve az AMD és a partnergyártók közös munkáját. Ide tartozik például a Sapphire, az XFX és a PowerColor is. 

Hirdetés

A partnergyártók egy referenciadizájnt kapnak az AMD-től, amely alapján összeállíthatják a saját verziójukat, némi testre szabással. Ez a folyamat persze időt vesz igénybe. 

A szivárgások szerint az RX Vega kártyák gyártásához szükséges alkatrészeket már júniusban kiadták, a mérnöki hitelesítési tesztek pedig június végén és július elején zajlottak. 

A működő minták már július közepén elérhetőek lesznek, a termékhitelesítési tesztek pedig augusztus elején kezdődhetnek. Az AMD eközben a július 30-án kezdődő SIGGRAPH 2017 alkalmából formálisan mutatja majd be a grafikus vezérlőt. 

A BIOS-t azonban csak augusztus 2-án kaphatják meg a partnergyártók, és azt sem tudják, hogy mikor lesz a megjelenés. Ez azt jelenti, hogy a sorozatgyártást egyelőre nem tudják megkezdeni, főleg, hogy a végleges BIOS nélkül nem tudják egyedivé tenni a kártyáikat és azok hűtését. Végeredményben könnyen lehet, hogy az RX Vega csak papíron startol majd el, vagy kizárólag a referenciamodell lesz egy darabig megvásárolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.