Hirdetés

Külső GPU-ra támaszkodik a Lenovo legújabb Legion gamerlaptopja



|

Itt a Lenovo Legion Y740S gamerlaptop, ami külső videokártyával lesz igazán ütős.Szerencsére a Lenovo gyárt eGPU-t is már.

Hirdetés

Rengeteg érdekességgel készült a CES-re a Lenovo, és sok gamerterméket is vitt magával. Az egyik a lapos Legion Y740S laptop, mely 15,6 hüvelykes kijelzővel érkezik, és kifejezetten játékosoknak szól. A gyártó eddigi leglaposabb és legkönnyebb gamernotebookjának lehetőségei azonban csak külső videokártyával használhatók ki teljesen. Még jó, hogy elkészült a Legion BoostStation is. 

Hirdetés

A laptop akár Core i9-es CPU-t, 32 GB RAM-ot és 1 TB-os PCIe SSD-t is kínálhat, de a csúcskonfigurációban sincs dedikált videokártya. Az eGPU-ra azonban szükség lesz a modern játékokhoz, függetlenül attól, hogy 1080p-s vagy 4K-s kijelzőt kér-e valaki. Az akku maximum 8 órát bír, van két Thunderbolt 3 port és USB 3.1 is, továbbá Dolby Atmos-képes hangszórók. A BoostStation pedig GeForce GTX 1660 Ti-től egészen RTX 2080 Superig bármivel kérhető, sőt, Radeon RX 5700 XT is választható bele. A laptop 1100 dollártól, az eGPU 250 dollártól indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.