Hirdetés

Lenyűgöző lehet a PlayStation 5



|

A szivárgások szerint 7 nm-es Ryzen processzort, 7 nm-es Navi GPU-t és 14 teraflops teljesítményt kapunk az új konzoltól.

Hirdetés

A Pastebinen bukkantak fel a legújabb szivárgások a PlayStation 5-tel kapcsolatban, amit elsőként a GamesRadar szúrt ki. Sok információ került elő, és bár elsőre nem minden tűnik hihetőnek, állítólag olyan valakitől származnak az információk, aki egy PS 5-re írt Tripla A-s játék fejlesztésén dolgozott. 

Hirdetés

Ha igazak a szivárgások, akkor a PlayStation 5 lenyűgöző lehet. 

Állítólag 2020. márciusában vagy novemberében jelenik majd meg, és a visszafelé kompatibilitással sem lesz gond. A fizikai játékok mellett a letöltött címeket is futtatja majd a konzol, amibe állítólag 7 nm-es, egyedi tervezésű AMD Ryzen processzort építenek, 8-magos, 16-szálas modellt.

Ezt 7 nm-es, szintén egyedi, Navi alapokon nyugvó GPU kíséri majd, és 14 teraflops teljesítményt kapunk. A ray tracing mellett a VR, a 4K-s és 8K-s felkonvertálás is támogatott lesz. A 4 GB DDR4 memóriát 24 GB GDDR6-os RAM kíséri majd, a 2 TB-os adattároló NAND flash-alapú lesz. A PSVR2 mellett újdonság lesz a Dualshock 5 kontroller. 

Mennyibe kerül majd ez a remek technológia? Állítólag csak 499 dollárba, ami csak 100-zal több, mint a PS 4 eredeti bemutatkozóára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.