Hirdetés

Lesznek még új NVIDIA kártyák, érkezik a GeForce RTX 3070 Ti



|

Sejteni lehetett, hogy az NVIDIA nem lőtte el minden puskaporát - a Lenovónak hála kiderült, hogy jön például GeForce RTX 3070 Ti 16 GB.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég mutatta be a GeForce RTX 30-as szériás grafikus vezérlőit, ugyanakkor sejteni lehetett, hogy lesznek még további modellek. A Lenovo a Legion T7 asztali gamergép kapcsán el is szólta magát, a konfigurációs listában ugyanis ott lapul a GeForce RTX 3070 Ti, rögtön az RTX 3070 és az RTX 3080 között. A fő különbséget az extra memória jelenti. Az RTX 3070 Ti ugyanis rádupláz a VRAM-ra, ebbe már 16 GB GDDR6-os memória fért, 16 Gbps-os sebesség és 256 bites memóriabusz mellett. Ez 512 GB per másodperces sávszélességet jelent. 

Hirdetés

További specifikációk nincsenek, de a Videocardz úgy tudja, hogy korlátlan GA104-es GPU-ra épít az RTX 3070 Ti, 6144 CUDA-maggal. Így az RTX 2080 Ti-t is lekörözheti. 

Azt nem tudni, hogy a kártya elérhető lesz-e dobozos kiadásban vagy csak az OEM-ek kapják meg. Egyelőre ugyanis hivatalosan nem beszélnek erről a modellről, és kizárólag a Lenovo kínálatában bukkant még fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.