Hirdetés

Magyarországon is elérhetők lesznek az IKEA gamer bútorai



|

A ROG-gal együttműködésben készült bútorok között találunk széket, szekrényt és egérkábel-vezetőt is.

Hirdetés

Tavaly jelentette be az ASUS és az IKEA, hogy közösen dolgoznak kimondottan videojátékosoknak szánt bútorokon és kiegészítőkön, melyek első körben Kínában és Japánban debütáltak. Októbertől azonban fokozatosan elérhetők lesznek a világ többi részén, így a hazai áruházakban is.

Több mint 30 termék közül válogathatunk, akár egy teljes gamer sarkot is berendezhetünk pusztán IKEA bútorokat használva.

Hirdetés

A kínálatban találhatunk többféle gamer asztalt (UTESPELARE, UPPSPEL), köztük olyat, ami állítható, állva és ülve egyaránt kényelmesen használható. A székek tárháza is bővült (HUVUDSPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE), mindegyik más okból lehet ideális választás a játékosok számára: a MATCHSPEL például fejtámlával rendelkezik, szellőzik, illetve részletesen állítható. A falra egyedi mintázatú lyukacsos falitáblát tehetünk, melynek lyukaihoz könnyedén csatlakoztathatunk mindenféléket, akár a kontrollereket is odaszíjazhatjuk. 

Az asztali kiegészítők között szerepel egy kéz alakú fejhallgató-, kontroller-, miegyébtartó, egy streamereknek szánt körlámpa telefontartóval és egy egérkábel-vezető is (mindegyik a LÅNESPELARE termékcsalád tagja). Kényelmünket szolgálja még egy nyakpárna, egy bögretartó, egy padlóvédő, két különböző egérpad, valamint egy párna/takaró (amibe igazából belebújhatunk) és egy szívószálas bögre is, aki pedig asztali gépet használ, az UPPSPEL görgős számítógépház-tartóval mozgathatja könnyen.

Az új termékek egyáltalán nem megfizethetetlenek: a legdrágább gamer szék is csak 49 990 Ft, az asztalok 19 990 Ft-tól indulnak, és ha nem akarjuk állítani, 39 990 Ft-ért már behúzhatunk például egy UTESPELARE asztalt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.