Hirdetés

Már októberben elstartolhat a GeForce GTX 1070 Ti



|

A vártnál is korábban robbanhat be az NVIDIA új videokártyája.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az NVIDIA következő videokártyája az eddig pletykáltnál is korábban érkezhet meg. Eddig november elejére vártuk a GeForce GTX 1070 Ti-t. 

Hirdetés

A NordicHardware jelentése szerint azonban a megjelenési dátum valójában 2017. október 26., tehát már ebben a hónapban előkerülhet az új grafikus vezérlő. 

A feltételezések szerint elképzelhető, hogy a kártya már október 26-án elstartol, és a tesztek is megjelennek róla. A bolti elérhetőséget novemberre tippelik. 

A GeForce GTX 1070 Ti a 16 nm-es GP106-os lapkára alapoz, és úgy tervezik, hogy majdnem olyan gyors legyen, mint a GeForce GTX 1080. 2432 CUDA magja lesz, 152 TMU-val, 64 ROP-egységgel, 256 bites memóriabusszal és 8 GB memóriával. Elvileg 12 százalékra lesz árban és teljesítményben is a GeForce GTX 1080-tól, és a Radeon RX Vega 56-ot kell legyűrje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.