Hirdetés

Már RTX 3080-ak is hajtják az Nvidia GeForce Now-t



|

Az Nvidia játékstreaming-szolgáltatása mostantól jobb minőséget kínál.

Hirdetés

Ha az internet, a router, és minden egyéb úgy akarja, akár a felhő segítségével is kiváló minőségben élvezhetjük a játékokat anélkül, hogy erős hardverrel kellene rendelkeznünk. A Google Stadia, az Xbox cloud gaming és az Nvidia GeForce Now is elstartolt már, mindegyik fejlődik, hogy idővel akár 4K-ban, 60 fps mellett is játszhassunk gondtalanul.

Decembertől egy új előfizetési szint jelenik meg a GeForce Now-n, amivel a SuperPOD szerverekhez kapcsolódhatunk, melyeket több mint 1000 RTX 3080-as GPU hajt, amik így több mint 39 petaflops GPU-teljesítményt biztosítanak. Egy-egy SuperPOD 35 TFLOPS teljesítményre képes, ami nagyjából háromszorosa annak, amit az Xbox Series X tud.

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az előfizetők 1440p-s felbontás mellett 120 fps-sel, ray tracinggel játszhatnak majd akár a PC-s, akár a MacOS-es kliensben. Az Nvidia Adaptive Sync technológiájának köszönhetően csökken a késleltetés is, akár 60 ms lehet, ami már elméletben online játékoknál is elfogadható szint.

Az Nvidia GeForce Now jelenleg megkötésekkel, de ingyenesen használható, vagy választható egy fizetős szint, amivel jobb minőségben, hosszabb ideig játszhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.